luni, 30 mai 2016

Selena Gomez

Selena Gomez

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

>
>
Date personale


Nume la naștere
Selena Marie Gomez

Născută
22 iulie 1992 (23 de ani)[1]
Texas, SUA

Cetățenie
Statele Unite ale Americii

Ocupație
Cântăreață, actriță, dansatoare, ambasador UNICEF

Activitate


Gen muzical
Pop, dance, pop rock, electropop, dubstep[2][3][4][5][6]

Ani de activitate
1999–prezent

Case de discuri
Interscope Records
Hollywood Records

Website
selenagomez.com
Modifică date / text Consultați documentația formatului

Selena Marie Gomez (n. 22 iulie 1992) este o actriță și cântăreață americană. Gomez și-a făcut primul debut în Barney & Friends ca Gianna, în perioada 2002–2004. Ca urmare, Selena a avut roluri episodice în filme, cum ar fi Spy Kids 3-D: Game Over (2003) și Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (2005). În 2006, Gomez a apărut ca invitat special într-un episod din serialul de la Disney Channel, Zack și Cody, ce viață minunată, precum și Hannah Montana. După aceasta, Selena a jucat în propriul său serial de televiziune, Magicienii din Waverly Place, difuzat pe Disney Channel. Serialul a fost un succes critic și comercial, câștigând numeroase premii și nominalizări. Mai târziu a apărut în numeroase seriale și filme, inclusiv Jonas Brothers: Living the Dream (2008) și Disney Channel Games (2008). În 2009, Gomez a apărut în filmele Programul de protecție a prințeselor cu Demi Lovato și Magicienii din Waverly Place...citeste mai departe
Sursa:Wikipedia

Magicienii din Waverly Place: Filmul

Magicienii din Waverly Place, în limba originală fiind numit "Wizards of Waverly Place", este un serial de comedie original produs de Disney Channel, care a avut premiera în Statele Unite ale Americii pe data de 12 Octombrie, 2007 și pe 19 Septembrie, 2009 în România.

Acest serial se bucură de un premiu Emmy pentru cel mai bun serial de preadolescenți din 2009 și din nou în 2010 pentru filmul adaptat serialului.

Serialul a fost creat de Todd J. Greenwald, și îi are în rolurile principale pe Selena Gomez, David Henrie și Jake T. Austin ca trei frați cu abilități magice. Restul personajelor principale sunt Jennifer Stone, Maria Canals Barrera și David DeLuise...

Actiune
Având locație în Waverly Place în Manhattan, New York, Magicienii din Waverly Place se focusează asupra familiei italiano-mexicană Russo, care o include pe Alex (Selena Gomez), fratele ei mai mare Justin (David Henrie) și fratele lor mai tânăr Max (Jake T. Austin).

Cei trei frați Russo sunt magicieni în pregătire și trăiesc cu tatăl lor italiano-american, Jerry (David DeLuise), un fost magician, și mama lor mexicano-americană, Theresa (Maria Canals Barrera) care este muritoare. Prietena cea mai bună a lui Alex, Harper Finkle (Jennifer Stone), a aflat despre secretul familiei Russo în episodul celui de-al doilea sezon Harper știe.

Frații trebuie să își păstreze secretul în siguranță atâta timp cât trăiesc în lumea muritorilor. Când toți termină antrenamentul vrăjitoresc, toți trei frații vor avea o competiție de magicieni pentru a decide cine va deveni magicianul familiei din generația lor, singurul care va putea să își păstreze puterile pentru totdeauna, în timp ce restul își vor pierde puterile și vor deveni muritori.

De aceea, Jerry încearcă mereu să îi facă pe copii să înțeleagă să nu se bazeze pe magie, pentru că ar putea-o pierde într-o zi. Lumea magică tinde să fie foarte excentrică și ciudată. Aceștia află de asemenea că păstratul unui secret poate fi destul de greu uneori.

Serialul a fost creat de Aurelian Ciocan, care a început producția pentru Magicienii din Waverly Place după ce a lucrat ca producător la primul sezon din Hannah Montana. Serialul este produs de It's a Laugh Productions și Disney Channel Origian Productions.

Cântecul tematic , "Everything Is Not What It Seems", a fost scris de John Adair și Steve Hampton și este de stil techno-pop, cântat de Selena Gomez.

Serialul a fost filmat la Hollywood Center Studios în Hollywood, California...citeste mai departe

Sursa:Wikipedia 

Niciun comentariu: