joi, 30 iunie 2016

Avocatul lui Michael Jackson dezvăluie „trucurile“ prin care a câştigat procesul de pedofilie şi suferinţele Regelui: „Plângea în fiecare noapte“

Avocatul lui Michael Jackson a mărturisit că era nevinovat şi suferea cumplit în urma acuzaţiilor FOTO Getty Images
 
Fostul avocat al lui Michael Jackson a vorbit pentru prima oară despre cum a reuşit artistul să scape de acuzaţiile de molestare a copiilor şi despre momentele grele prin care a trecut în timpul procesului.
 
În ciuda tuturor dovezilor tulburătoare car au fost aduse împotriva sa, Michael Jackson a reuşit să convingă juriul că nu se face vinovat de abuz sexual asupra copiilor, în procesul din 2005. La şapte ani de la moartea artistului, unul dintre avocaţii lui Michael Jackson a vorbit pentru prima dată despre trucurile pe care le-au folosit angajaţii săi juridici pentru a se asigura că faimosul lor client va rămâne în libertate.
Fostul avocat al lui Michael Jackson, Brian Oxman, a povestit pentru Radar Online că apariţiile artistului în faţa instanţei erau foarte bine orchestrate.
 

Se machia timp de o oră înainte să apară la proces

„Michael dedica între 45 de minute şi o oră în fiecare zi machiajului. Voia ca problemele sale de piele să fie mascate complet. Nu doar faţa, dar şi gâtul, pieptul şi braţele. Ura felul în care arăta în pozele din dosar şi nu voia ca cineva să le vadă. Aşa că makeup artist-ul venea în fiecare zi la judecătorie“, a povestit avocatul artistului...citeste mai departe

Sursa:Adevarul
Data:29 iunie 2016

Niciun comentariu: