marți, 7 iunie 2016

Euro-2016;echipele se instaleaza in Franta,intre tensiuni sociale si amenintari teroriste


© AFP / De Philippe GRELARD |  Un tanar suporter al Romaniei asista la antrenamentul selectionatei la Orvy-la-Ville,5 iunie 2016.

PARIS (AFP) -Euro-2016 devine o realitate în Franța, odata cu sosirea echipelor, cum ar fi Anglia, luni, într-o țară în care grevele din transporturi persistă până la patru zile de la meciul de deschidere și în cazul în care amenințarea teroristă este pe  buzele tuturor.
. Grevele
...continuă a șasea zi a unei greve care afectează sectorul transporturilor, pe fondul organizării timpului de lucru. "Sper că (conflict social) este rezolvat", a declarat președintele François Hollande duminică, ziua în care a vizitat tabăra nationalei de fotbal a Frantei de la Clairefontaine. "Nimeni nu ar înțelege că trenuri sau aeronave (...) pot împiedica (...) deplasarea spectatorilor", a subliniat șeful statului.
Un mesaj transmis luni dimineață de primarul Parisului Anne Hidalgo pe radio Europe 1. "Vom primi o mulțime de turiști, mulți suporteri. Parisul va fi un oraș in sarbatoare Eu chiar doresc ca Parisul sa fie curat și putem pune între. paranteze  un oarecare număr de conflicte. "...citeste mai departe

Sursa:France24.com
Data:6 mai 2016

Niciun comentariu: