duminică, 5 iunie 2016

Transformarea spectaculoasă a lui Hillary Clinton. Cum arăta adolescenta cu ochelari


Hillary Clinton este căsătorită cu Bill Clinton, cel de-al patruzecișidoilea președinte al Statelor Unite ale Americii (între anii 1993 și 2001). Hillary Clinton este de profesie avocat.

Hillary Clinton s-a implicat direct în luarea deciziilor politice în timpul mandatului soțului său. A fost conducătoarea comitetului care a propusPlanul de îngrijiri medicale Clinton, care nu a fost adoptat de către Congres. A inițiat de asemenea Programul de asigurări de sănătate pentru copii precum și a Actului de adopțiuni ale copiilor.

În 2000 Clinton a fost aleasă în Senatul Statelor Unite înlocuindu-l pe Daniel Patrick Moynihan, devenind singura soție de președinte care a candidat pentru o funcție publică și prima femeie care a reprezentat New York-ul. Ea a fost realeasă în anul2006.

 Ca senator, face parte din Comitetul serviciilor armate, Comitetul Mediului și Lucrărilor Publice, Comitetul Sănătății, Educației, Muncii și Pensiilor, precum și în Comitetul special asupra îmbătrânirii.

 Pe 20 ianuarie 2007 ea și-a anunțat în cadrul website-ului personal, HillaryClinton.com, intenția de a candida pentru președinția Statelor Unite ale Americii în cadrul alegerilor prezidențiale din anul 2008, dar a pierdut alegerile interne din Partidul Democrat în favoarea viitorului președinteBarack Obama, care a numit-o apoi secretar de stat în cabinetul său.

Celebrul profet Nostradamus a prezis că SUA va avea primul președinte femeie din istorie, iar aceasta va fi Hillary Clinton, denumită de Nostradamus drept ”femeia bărbat”.

În cartea ”Nostradamus - profețiile complete 2001-2015”, autorul Mario Reading analizează catrenele celebrului prezicător și susține că acesta a prezis-o pe Hillary Clinton, dar ce este mai interesant, este faptul că odată cu ajungere la putere, ”femeia bărbat” va naște un conflict extrem de puternic în Europa de Est.Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/transformarea-spectaculoasa-a-lui-hillary-clinton-cum-arata-adolescenta-cu-ochelari_1941831.html#ixzz4Age0wB9Y
Follow us: @realitatea on Twitter

Data:31 mai 2016


 

Niciun comentariu: