sâmbătă, 23 iulie 2016

Barbat din Florida, impuscat de un politist in plina strada. Victima incerca sa calmeze un pacient bolnav de autismUn barbat de culoare din Florida a fost impuscat de un reprezentant al legii in timp ce incerca sa-si ajute pacientul. Evenimentul este investigat acum de politia din Miami.

Terapistul american incerca sa-si calmeze pacientul bolnav de autism in mijlocul strazii. Acesta a fost impuscat de politie, desi avea mainile ridicate in aer si repeta ca nu este inarmat. Pacientul in varsta de 23 de ani fugise de la munca.
Momentele dinaintea evenimentului au fost surprinse in imagini cu ajutorul unui telefon mobil. Videoclipul surprinde cum cele doua persoane prinse intr-o discutie inofensiva au fost incercuite de reprezentantii legii. Imaginile confirma afirmatatiile terapistului.
Politistii sustin ca au procedat astfel deoarece ar fi primit un apel la 911, prin care erau anuntati ca un barbat inarmat incearca sa se sinucida. Nicio arma nu a fost gasita la fata locului.

Terapistul a declarat ca pacientul nu avea o arma in mana, ci un camion de jucarie...citeste mai departe

Sursa:Stirile Pro TV
Data:22 iulie 2016

Miami este un oraș în statul american Florida, capitala comitatului Miami-Dade. La recensământul din 2000, populația orașului propriu-zis era de 362,470 locuitori, iar a întregii arii metropolitane, care ... Wikipedia
Ora locală: sâmbătă 06:03
Meteo: 25 °C, vânt dinspre N cu 8 km/h, umiditate de 89 %
Populaţie: 417.650 (2013)
 

Niciun comentariu: