sâmbătă, 6 august 2016

16 răniţi într-un accident rutier produs în Hunedoara. Printre victime, 14 fotbalişti care mergeau la un meci


Un număr de 16 persoane, respectiv cei doi şoferi şi 14 adolescenţi şi tineri care mergeau la un meci de fotbal, au ajuns la Spitalul Judeţean Deva în urma accidentului de la Veţel, judeţul Hunedoara.


Reprezentanţii IPJ Hunedoara au declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul a avut loc după ce şoferul dubei de transport marfă a intrat pe contrasens.
"Un conducător auto în vârstă de 39 de ani, din Deva, care conducea un microbuz de transport marfă pe DN7, pe raza comunei Veţel, din direcţia Arad-Deva, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un hunedorean de 65 de ani, în care se aflau 14 adolescenţi şi tineri fotbalişti ai unei echipe locale de fotbal, cu vârste cu prinse între 17 şi 26 de ani, care se deplasau la un meci de fotbal, în localitatea Ilia", a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Potrivit sursei citate, în urma accidentului, cei doi şoferi, dar şi cei 14 fotbalişti legitimaţi la echipa Aurul Certej, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Deva, în vederea evaluării stării de sănătate şi a acordării îngrijirilor medicale...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:6 august 2016

Niciun comentariu: