duminică, 7 august 2016

Weekend in Rusia.Imagini din Gorky Park, MoscovaVIDEO:Den VDV 2016 - Moskva, Gorky Park
Russian ArmyShop
Publicat pe 7 aug. 2016

Pe 2 iulie in Rusia militarii sarbatoresc Ziua Parasutistilor.Sarbatoarea are o lunga traditie,anul acesta implinandu-se 86 de ani de la infintarea  corpului de elita.
In primul weekend, militarii se aduna in parcuri si impreuna cu cei dragi , petrec in stilul lor caracteristic-concursuri,bai in fanatanile publice,etc

Tot pe 7 august 2016, in parcul Gorky, cu ocazia ziua de nastere a cantaretului rok Mikhail Gorsheniov,disparut prematur,in amintirea sa, este prezentata opera TOOD, transpusa de el in limba rusa.
Piesa a avut un mare succes in America fiind transpusa pe marile ecrane in interpretarea lui Jonny Deep.


Sinopisul filmului Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street (2007)

Vizionarul realizator de film Tim Burton ("Batman", "Charlie and the Chocolate Factory") si starul premiat cu Globul de Aur, Johnny Depp ("Charlie and the Chocolate Factory", trilogia "Pirates of the Caribbean"), ne ofera un nou musical thriller dramatic, "Sweeney Todd, barbierul diabolic din Fleet Street", ce constituie o viziune originala si captivanta a renumitului muzical creat de legendarul compozitor si textier Stephen Sondheim.

Depp joaca rolul lui Benjamin Barker, un om nevinovat care a fost aruncat in inchisoare timp de 15 ani, peste mari si tari, de unde scapa pentru a se intoarce la Londra ca sa se razbune, iar Helena Bonham Carter o interpreteaza pe complicea sa devotata, doamna Nellie Lovett.

Prezentandu-se sub numele de Sweeney Todd, Barker se reintoarce la fosta sa frizerie, aflata la etaj, deasupra placintariei d-nei Lovett, pentru a-l urmari pe judecatorul Turpin (Alan Rickman) care, cu ajutorul acolitului sau ticalos, Beadle Bamford (Tomothy Spall), il trimisese la inchisoare sub acuzatii false, pentru a-i lua sotia, pe Lucy (Laura Michelle Kelly), si fiica.

Doamna Lovett il informeaza pe Todd ca sotia sa se sinucisese pentru ca Judge Turpin abuzase de ea. Cand italianul Pirelli (interpretat de Sacha Baron Cohen), frizerul ce-i face concurenta lui Todd, il ameninta ca-i va dezvalui adevarata identitate, Todd il ucide, taindu-i gatul. Nestiind ce sa faca cu cadavrul, d-na Lovett vede aceasta criza ca pe o posibila solutie pentru revigorarea afacerii sale, venind cu ideea de a toca carnea si a o folosi in placintele ei.

Sweeney descopera ca judecatorul si-a indreptat acum avansurile amoroase asupra fiicei sale, Johanna (Jayne Wisener), care este acum adolescenta si se afla sub tutela lui Turpin. Incuiata in casa, Johanna este remarcata de Anthony (Jamie Campbell Bower), tanarul marinar care l-a salvat pe Sweeney de la inec. Indragostit nebuneste, Anthony jura sa o salveze pe Johanna din mainile lui Turpin si sa se insoare cu ea.

Pe cand placintele doamnei Lovett devin renumite in intreaga Londra, iar afacerea sa infloreste, ea viseaza la o viata linistita si respectabila alaturi de Sweeney, ca sot, si impreuna cu Toby, fostul ajutor al lui Pirelli, ca fiu adoptiv.

Dar Sweeney nu este manat decat de crunta sa razbunare, chiar daca aceasta va fi in detrimentul tuturor...citeste mai departe pe CineMagia.ro

Evenimente Gorky Park


dum.
7 aug.

vin.
12 aug.

sâm.
20 aug.

sâm.
27 aug.

sâm.
1 oct.

sâm.
31 dec.

Niciun comentariu: