sâmbătă, 10 septembrie 2016

10 septembrie. La multi ani,Karl Lagerfeld !

„Urăsc acei oameni dezgustător de urâţi”. Citatele memorabile ale lui Karl Lagerfeld, subiectul unei noi cărţi

Karl Lagerfeld, directorul de creaţie Chanel, alături de Choupette, pisica sa cu care vrea să se însoare
 
 
O carte dedicată celor mai controversate citate ale creatorului de modă Karl Lagerfeld, şi nu sunt deloc puţine, va fi lansată în acest an, potrivit vogue.co.uk. Numeroasele vorbe de duh ale directorului de creaţie al casei de modă Chanel vor fi acompaniate de 80 de ilustrate, realizate de Charles Ameline.
Nu sunt mulţi cei care au reuşit să iasă teferi şi neatacaţi de gura „lupului rău Lagerfeld”, recunoscut pentru diversitatea vocabularului său. Scriitorul francez Jean-Christophe Napias nu a vrut să le facă uitate, aşa că a ales citate memorabile, începând din anii '70, ale celui care a devenit imaginea onestităţii brutale.
Adele, Pippa Middleton şi Michelle Obama sunt doar câteva dintre personalităţile care au resimţit pe propria piele cum este să fii „analizat” cu o sinceritate dusă la extrem de către omul care pare să nu aibă subiecte tabu într-o discuţie.
Volumul „The World According To Karl (Lumea potrivit lui Karl)” se anunţă un succes încă de pe acum, marca Karl Lagerfeld fiind o certitudine a victoriei în orice domeniu. Deşi nu a fost realizată în colaborare cu subiectul principal în sine, Lagerfeld s-a declarat „fericit” când a aflat despre carte.
Putem doar să presupunem că următoarele citate celebre ale designerului vor fi prezente în carte, dar şi multe altele pe lângă.
1973 – Despre budoarul său:
„Dacă îl vezi, te gândeşti la orice în afară de sex, pentru că este cea mai neatrăgătoare cameră. Iubesc dormitoarele care nu-ţi inspiră sex.”
1975 – Despre modul său de lucru:
„Sunt un fel de vampir, mă hrănesc cu sângele altora"...citeste mai departe

Sursa:Adevarul
Data:6 iunie 2013
 

Niciun comentariu: