marți, 27 septembrie 2016

Ambasada Rusiei anunţă o contribuţie ''modestă'' pentru Cuminţenia Pământului într-un clip-replică. VIDEO

Ambasada Rusiei anunţă o contribuţie ''modestă'' pentru Cuminţenia Pământului într-un clip-replică. VIDEO
de: Departamentul Politic - Mediafax
Ambasada Rusiei anunţă o contribuţie ''modestă'' pentru Cuminţenia Pământului într-un clip-replică la cel realizat de Papaya Advertising, care face referire la instaurarea comunismului, reprezentanţa diplomatică susţinând că România s-a reconstruit economic şi social cu ajutorul Uniunii Sovietice.
''În România este lansată campania pentru recuperarea patrimoniului naţional cultural al ţării, inclusiv a sculpturii lui Constantin Brâncuşi 'Cuminţenia Pământului'. Ambasada se alătură acţiunii şi aduce o contribuţie financiară modestă la fondul comun creat în acest scop'' , a transmis Ambasada luni într-un mesaj postat pe Facebook.
Anunţul este însoţit de un material video care este o replică celui din campania independentă a Papaya Advertising, ''Ultimul tren'', care se referă la instaurarea comunismului. Clipul video alb-negru are 2':13'' şi se centrează pe imaginea simbolică a doi copii care privesc mersul istoriei românilor, înfăţişată sub forma unui tren în mers, punctând ''comorile pierdute'' de români de-a lungul celui De-al Doilea Război Mondial, venirea regimului sovietic, pierderea unei părţi semnificative a tezaurului ţării etc.
Spotul se încheie cu imaginea trenului care duce "Cuminţenia pământului" şi se opreşte în faţa copiilor, iar aceştia se ridică în timp pentru a prinde ''ultimul tren'' încărcat cu valoroasa sculptură.
''Istoria adevărată n-a fost scrisă de actori pe un platou de filmare. Istoria adevărată a fost scrisă cu sânge pe câmpul de luptă...citeste mai departe pe Mediafax.

Sursa:Mediafax
Data:26 septembrie 2016

Niciun comentariu: