duminică, 18 septembrie 2016

”Delicatesă” Hoban în bomba de la Milano! Mijlocașul român a strălucit în meciul cu Inter, 2-0

Hoban, într-un duel feroce cu atacantul Interului, Biabiany
 
Mijlocașul de 33 de ani a strălucit la israelieni. Gazzetta dello Sport a scris că ”a fost stăpân la mijlocul terenului” și i-a dat nota 7,5.
Hapoel Be'er Sheva și-a mai trecut un adversar de lux pe răboj. După Olympiakos, pe care a eliminat-o în turul 3 preliminar al Ligii, și Celtic, pe care a bătut-o cu 2-0, în play-off-ul aceleiași competiții, clubul cu o femeie-patron, Alona Barkat, a făcut-o de râs și pe Inter. Chiar pe Giuseppe Meazza!
Protagonist în marea surpriză a serii de joi în Europa League: Ovidiu Hoban. Mijlocașul campioanei Israelului, 33 de ani, n-a înscris și n-a dat nici vreo pasă decisivă. Dar a reușit să-i impresioneze pe jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport prin jocul și execuțiile sale.
Italienii i-au reținut în special o fază petrecută în minutul 27, când "tricolorul" l-a servit impecabil pe Maranhao, însă brazilianul n-a reușit să-l bată pe Handanovici.
"O adevărată delicatesă!", a apreciat ziarul amintit, care l-a văzut pe Hoban "stăpân la mijlocul terenului, dar periculos și la șuturi din afara careului". Cotidianul roz i-a dat nota 7,5 fostului petrolist, la fel ca lui Maranhao, considerat cel mai bun jucător de pe teren.

De la Arieșul Turda la Hapoel

Hoban a făcut pereche în linia mediană cu un nigerian, Tony Nwakaeme, care a trecut și prin România. Nwakaeme, 27 de ani, a fost adus de U Cluj în 2010, iar în perioada august-decembrie a acelui an a bifat 8 meciuri la Arieșul Turda, înscriind 5 goluri. El a evoluat și la Petrolul, de unde a ajuns în 2013 la Hapoel Ranana, care l-a vândut în 2015 lui Hapoel Be'er Sheva.

"Inter, dar nu ți-e rușine?"

Ziarele italiene au dat ieri de pământ cu jucătorii lui Frank de Boer. "Inter, dar nu ți-e rușine?", a titrat Gazzetta dello Sport, scriind că nerazzurrii au fost "de neprivit". Același ziar a dezvăluit că tehnicianul olandez va fi înlocuit dacă pierde mâine "șocul" cu Juventus, vehiculându-se numele lui Fabio Capello și Cesare Prandelli ca posibili înlocuitori.
 
Sursa:GSP.RO
Data:17 sept 2016

Niciun comentariu: