joi, 27 octombrie 2016

De pe blog.Cinemagia.ro Film-Moscow On The Hudson (1984)-Departe de MoscovaRegia Paul Mazursky
Cu Robin Williams, Maria Conchita Alonso

Gen film Comedie Dramă

Sinopsis Moscow on the Hudson
Un saxofonist din fanfara circului sovietic alege libertatea in timpul unui turneu la New York. Departe de Moscova, el invata cu ajutorul italiencei Alicia sa fie un bun american.
O comedie al carei subiect se construieste pe coliziunea dintre cultura sovietica si cea americana. Robin Williams il interpreteaza pe eroul principal al povestii, Vladimir Ivanoff, un saxofonist rus care lucreaza in orchestra circului. Desi are o viata de familie frumoasa si plina de caldura, el nu reuseste sa treaca peste sentimentul de represiune din tara in care se nascuse. In momentul in care circul soseste in turneu la New York, Vladimir merge la cumparaturi la Bloomingdale, cel cunoscut drept templul "Decadentei din Vest". Acesta este momentul in care el anunta ca intentioneaza sa nu se mai intoarca in Moscova. Cei care ii vor fi aproape in dificilul proces de adaptare de la stilul de viata sovietic la cel american sunt iubita lui, Lucia Lombardo (Maria Conchita Alonso), o italianca voluptoasa, si istetul avocat cubanez Orlando Ramirez (Alejandro Rey).
Interpretarea rolului Vladimir Ivanoff i-a adus lui Robin Williams o nominalizare la Globurile de Aur la categoria cel mai bun actor.
 
Sursa:CineMagia.ro

Publicat pe acest blog pe 23.06.2016

Niciun comentariu: