duminică, 23 octombrie 2016

Reacția Innei Popenco după ce a fost scoasă din cursa electorală: Nu înțelegem de ce acest proiect provoacă atât de multă furie și invidie

După ce Curtea de Apel a exclus-o pe Inna Popenco din cursa electorală, aceasta a venit cu o reacție la decizia luată de instanță. Popenco cataloghează decizia ca fiind o represiune asupra ei, iar motivul invocat este unul absurd, scrie aceasta într-o postare pe Facebook.
Popenco mai îndeamnă susținătorii Patridului Șor să iasă la un protest în fața Curții Supreme de Justiție.

„Acum, însă, noi ne-am convins încă o dată că în Moldova nu este democrație, iar politicienii și-au pierdut cu totul conștiința. Noi vom contesta decizia de astăzi a Curții de Apel la Curtea Supremă de Justiție. Noi îi îndemnăm pe toți susținătorii noștri, pe toți cei care sunt împotriva acestui regim să vină la Curtea Supremă de Justiție la un miting de protest. Despre ora și locul protestului o să vă înștiințăm adăugător”, scrie Inna Popenco.
Mai jos vedeți reacția Partidului Șor și a Innei Popenco la decizia Curții de Apel Chișinău.


Noi catalogăm acțiunile CEC și ale instituțiilor de judecată ca reprepresiune împotriva noastră în calitate de candidați la alegeri. Motivul acuzațiilor este absolut inventat. Magazinele sociale pentru pesnionari – este un program care de mai bine de un an se dezvoltă deja în Orhei. Acolo, după alegeri au fost deschise aproximativ 5 astfel de magazine. Acestea activează transparent , fără a obține profit și sunt destinate pentru toți pensionarii care azi duc un trai foarte gr...eu. Noi nu înțelegem, de ce autoritățile și concurenții noștri le refuză bătrânilor accesul la produsele disponibile la un preț minim. Nu înțelegem de ce acest proiect provoacă atât de multă furie și invidie.
Noi nu doar că ne considerăm nevinovați. Noi știm că, indiferent de decizia față de noi, indiferent de alageri și de faptul dacă ne vor permite să participăm la acestea, noi ne vom continua programul. Noi vom continua să-i susținem pe bătrâni – pensionarii și veteranii...citeste mai departe

Sursa:Unimedia.info
Data:21 oct 2016

Niciun comentariu: