joi, 17 noiembrie 2016

Bucataras.Unt de peste.

Acest aperitiv delicios este de fapt o pasta excelenta de peste sub forma de unt......merita probat, ies niste tartine de vis frumos!
Ingrediente
1 cutie de ton in ulei de masline 150 gr
100 gr somon afumat
2 galbenusuri fierte tari
3 linguri pline de mascarpone
3 linguri pline de unt
cativa stropi de zeama de lamaie
un praf de turmeric
un praf de sare
un praf de piper
Mod de preparare
Din aceasta cantitate ne iese un pachet mare de unt de peste.
Punem toate ingredientele la blender, mixer vertical( in cazul meu) si mixam bine pana se omogenizeaza perfect compozitia.
Potrivim gustul de sare, daca mai este nevoie.
Intr-o forma de inox pentru unt, in partea superioara rasturnata, asezam o folie si punem pasta. Acoperim cu folia si dam la rece pana se intareste.
Rasturnam si scoatem folia apoi lasam untul in forma pana ce se va consuma.
Eu am servit untul pe tartine de paine prajita, ah ce mareeee bunatate, il recomand( eu il prepar destul de des) !
Sursa: Bucataras.ro 

Niciun comentariu: