sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Juppé-Fillon : care ne face sa lucram mai mult?

VIDEO.Cei doi vechi prim-ministri isi imagineaza ca,alesi presedinti vor putea ingropa cele 35 de ore. Pe aceasta tema,ei isi fixeaza un orizont diferit.


Sigur, viitorul candidat de centrul și de dreapta la următoarele alegeri prezidențiale, fie Francois Fillon, fie Alain Juppe, vor dori să puna o dată pentru totdeauna în stîlpul infamiei legile Aubry (1998, 2000) care a decis trecerea de la orele legale de lucru de la 39 la 35 de ore. "Este o decizie care să explice standardul nostru economic", a declarat, joi, răspicat, François Fillon.

Sarthe este cel mai "radical" cu privire la aceasta, el pur și simplu vrea să elimine orele de lucru legale, iar acest lucru, de la 2017. Se va lipi la standardul european, sau 48 de ore pe săptămână. Scrie, acesta poate fi înfricoșător! Imaginează-ți treisprezece ore mai mult decât săptămâna noastra curenta. "Vreau să angajații să negocieze timpul lor de lucru", insistă fostul prim-ministru. În cadrul dezbaterii între cele două turnuri, el a pus la întrebarea: "Vă puteți imagina că angajații vor vota pentru 48 de ore? ...citeste mai departe

Sursa:Le Point
Data:25.11.2016

Niciun comentariu: