vineri, 4 noiembrie 2016

KENZO

Kenzo este o casă de modă de lux franceză fondată în 1970 de către designerul japonez Kenzo Takada. Kenzo Takada s-a născut în Japonia, și s-a mutat la Paris în 1964 pentru a începe cariera în modă. El a devenit cunoscut pentru utilizarea unui stil asiatic și japonez influențat de moda Europeană. În prezent, acesta este un brand internațional de bunuri de lux deținute de societatea-mamă LVMH, care a cumpărat brandul în 1993.

 
Originar din Japonia, Kenzo Takada a visat să vină la Paris. Dorința lui a devenit o realitate în 1970, când a deschis primul său butic, “Jungle Jap”, situat pe Galerie Vivienne. Chiar de la început, el a oferit o viziune diferită de la înființarea modei couture pariziene și universul creativ închis la acel moment. Vizionar și înconjurat de un grup interesant de prieteni, el a anticipat un spirit Global Free. 
Colecția Kenzo a fost prezentată la New York și Tokyo, în 1971. În anul următor, a câștigat Editor Club Fashion, premiul Japoniei. Kenzo a dovedit simțul dramatic atunci când, în 1978 și 1979, a ținut un spectacol într-un cort de circ, cu finisaje, artiști, interpreți sau executanți îmbrăcați în uniforme...citeste mai departe

Sursa:Fashion365

Niciun comentariu: