duminică, 27 noiembrie 2016

Misiune imposibila pentru Alain Juppe ?Misiune imposibilă pentru Alain Juppé?

Alain Juppé il poate invinge pe François Fillon? 16 puncte a primit contracandidatul său, primarul din Bordeaux, poate el câștiga în extremis?
Participarea la a doua rundă la amiază,a fost comparabilă cu cea a duminica trecută. La 17 ore, un pic mai puțin de 3 milioane de alegători s-au dus la urne.

Potrivit Institutului Elabe, de la 4,2 la 4,6 milioane de oameni sunt așteptați să voteze în cele din urmă. Urmărește în direct pe Point.fr această seară, cine va fi candidatul dreptei la alegerile prezidențiale din 2017. Primele anchete indică faptul că diferența dintre cei doi adversari vor fi importante ... dar pentru beneficiul cui?

Misiune imposibilă pentru Alain Juppé?
 
  Alain Juppé poate face până la sol pe François Fillon? 16 puncte în spatele a primit contracandidatul său, primarul din Bordeaux poate el câștiga în extremis? Participarea la a doua rundă de primar al dreptului și centru, prima dată brusc la amiază, în cele din urmă comparabilă cu cea a duminica trecută. La 17 ore, un pic mai puțin de 3 milioane de alegători s-au mutat la urne. Potrivit Institutului Elabe, de la 4,2 la 4,6 milioane de oameni sunt așteptați să voteze în cele din urmă. Urmărește în direct pe Point.fr această seară, care va desemna candidatul dreptului la alegerile prezidențiale din 2017. Primele anchete indică faptul că diferența dintre cei doi adversari vor fi importante ... dar pentru beneficiul cui?
 

Sursa: Le Point
Data: 27 11 2016

Niciun comentariu: