miercuri, 30 noiembrie 2016

Viralul săptămânii: Adrien Brody în reclama de Crăciun realizată de Wes Anderson pentru H&MDacă aţi văzut The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom, Fantastic Mr. Fox sau The Darjeeling Limited atunci recunoaşteţi stilul aparte al regizorului Wes Anderson. Dacă aţi văzut măcar primul film din lista de mai sus atunci ştiţi cu siguranţă ce „chimie” se dezlănţuie pe ecran atunci când lucrează Anderson cu actorul Adrien Brody.

Cei doi au realizat de curând o reclamă de Crăciun pentru brandul H&M. Iar videoclipul a ajuns deja viral pe reţelele de socializare. Deşi a fost postat pe canalul youtube pe 28 noiembrie, clipul are deja – la doar o zi distanţă - 2.284.148 de vizualizări.

Reclama face apel la emoţia fiecăruia dintre noi atunci când vine vorba de Crăciun. Filmul se numeşte „Come together” şi ne pune în perspectiva unor pasageri care călătoresc singuri în drum spre „acasă”, spre cei dragi.
 Însă Adrien Brody joacă rolul şefului de tren care trebuie să anunţe veştile proaste pasagerilor săi.

Este ajunul Crăciunului, iar trenul va avea cel puţin 11 ore întârziere din cauza vremii.

 Dar n-are de gând să stea cu mâna în sân. În doar 19 minute reuşeşte să organizeze o mini-petrecere cu brad împodobit care să bucure pasagerii – mai ales pe cel mic.
Dacă pe parcursul reclamei nu aţi avut timp să vă daţi seama care este legătura dintre H&M şi această reclamă, mai priviţi filmul încă o dată. Pulovere, genţi, ochelari de soare, sacoul celui mic… toate fac parte din noua colecţie a brandului – cu obiecte vestimentare numai bune de pus în bagaj...citeste mai departe

Sursa:LIFE.RO
Data:29 11.2016

 Adrien Brody este un actor american. A obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în anul 2003, ca urmare a interpretării rolului principal din filmul Pianistul, în regia lui Roman Polanski. Wikipedia    

Niciun comentariu: