miercuri, 7 decembrie 2016

Apartment in Tomilino, Russia.VIDEO:Apartment Na Tvardovskogo, Tomilino, Russia, HD review
 Russian Hotels reviews


Tomilino ( Rusă : Томилино) este o localitate urbană Districtul Lyuberetsky din Regiunea Moscova , Rusia . Populația: 30605 ( Recensământul 2010 ); 28545 ( recensământul din 2002 ); [4] 27736 ( 1989 Recensământul 1989 ).

   În ceea ce privește populația, Tomilino este cea mai mare așezare de tip urban din Districtul Lyuberetsky . Tomilino este un oras format dintr-un sector cu clădiri cu mai multe etaje și un sector de case particulare. Stație de cale ferată la 25 km (16 mile) sud - est de Moscova .

  In secolul al 19 - lea, Tomilino a fost o proprietate a lui Obolensky knyazes . Tomilino a fost înființată oficial în 1894 de către comerciantul Tomilin ca o localitate suburbana, unde si-a construit propria casă. A devenit foarte atractiv pentru oameni din cauza locației foarte aproape de Moscova.

Mai târziu, orasul Tomilino a devenit cunoscut pentru cercetare științifică, dezvoltare și centru de producție. Unele întreprinderi mari de aici au fost fondate de către guvern. Una dintre ele este NPP Zvezda , celebra pentru costumele spațiale pentru cosmonauți ruși, inclusiv Iuri Gagarin , și scaunele ejector de aeronave, care s- au dovedit extrem de eficiente , în multe situații extreme...citeste mai departe

Sursa:Wikipedia

Niciun comentariu: