marți, 20 decembrie 2016

Credit Bank Of Moscow - Poveste de CraciunB1 Studio
Publicat pe 19 decembrie 2016

Brand: Credit Bank of Moscow
Agenție: 3sba
Țara: Rusia
Lansat: decembrie 2016
Categorie: Film Web
Director: Charley Stadler
Director de imagine: Ivan Solomatin

Misiune CREDIT BANK OF MOSCOVA este cea mai mare bancă comercială regională în proprietate privată cu capital internațional, exploatata și dezvoltata în mod dinamic la Moscova și regiunea Moscova și care oferă o gamă completă de servicii pentru clienții corporate și retail.

Activitățile băncii se bazează pe un model transparent de afaceri, un management eficient, și un nivel ridicat de guvernanță corporativă compatibile cu standardele internaționale. Banca își vede misiunea de a contribui la dezvoltarea economică și bunăstarea socială în Federația Rusă prin satisfacerea cererii publice de servicii financiare de înaltă calitate, oferind în masă, precum și produse bancare exclusive, bazate pe cele mai bune practici internaționale și rusesti.

Valori

Banca aderă la practicile de afaceri responsabile din punct de vedere social și asigură respectarea standardelor internaționale de eficiență și de afaceri de calitate.
Banca menține eficacitatea activității și coerenței echipei în ansamblu și a fiecărui angajat, în special prin furnizarea unor linii directoare și a valorilor etice și profesionale care să permită crearea unei echipe profesionale unificate.

Niciun comentariu: