luni, 19 decembrie 2016

Germania: Trenul de mare viteză "Swift" sosește la Berlin după călătoria de la MoscovaPublicat pe 18 decembrie 2016

Primul tren al unui nou serviciu de transport feroviar de călători care leagă Moscova și Berlin, a sosit la statia Ostbahnhof capitala Germaniei, la 07.19 ora locală (06:19 GMT), duminică.

Serviciul "Swift" va rula de două ori pe săptămână, legătura între cele două orașe, în 20 de ore și 14 minute, reducând timpul de deplasare de aproximativ patru ore. Trenul de călători este lung de 20 de vagoane și este operat de către Compania de pasageri Federală, o filială a Căilor Ferate Ruse.

SOT, Andrei Petrukhin, inginer-șef al Direcției pentru Reparare de locomotive de la Căile Ferate din Rusia (Russian): "Așa cum am călătorit astăzi de la Moscova la Berlin, ca urmare a [acestui tren] arată că am realizat totul Lucrarea a fost finalizat la timp și, în opinia mea, la un standard bun. "

SOT, Carlos de Palacio Oriol, executiv Talgo (spaniolă): "Suntem bucuroși să contribuim la conectarea oamenilor și a țărilor Sper că acest lucru ajută la îmbunătățirea comunicării și uniunii, nu numai între Moscova și Berlin, dar, de asemenea, cu Europa și cu Spania.. "

Niciun comentariu: