marți, 24 ianuarie 2017

Gian Maria Volonte,actor de western-spaghetti-Un glonte pentru general (1966)Titlu film: Quién sabe? (1966)movie. Traducere film: Un glonte pentru general. Titlul SUA: A Bullet for the General. Gen: Western. Regizori : Damiano Damiani.

Scriitori :  
Salvatore Laurani
Franco Solinas
Gian Maria Volonté Klaus Kinski Martine Beswick
Limba:   Italiana
Durata:   135 minute
Data lansare SUA:   1968-09-01

Descriere / Sinopsis Un glonte pentru general

Bill Tate, un asasin care lucreaza pentru guvernul mexican, reuseste sa se infiltreze in banda lui Chucho, care fura arme pentru a le vinde rebelilor. Tanar, elegant, tacut, Bill reuseste sa le castige increderea tuturor, macinand incet si precis banda. Nimeni nu banuieste ca scopul sau este sa ajunga la general, conducatorul rebelilor, pe capul caruia se pusese o recompensa.

 O relatie ciudata dintre doi prieteni, care însa este dezvoltata cu finete, cu o unda de imprevizibil, asa încât povestea lor te face sa fii în asteptarea unor întâmplari iesite din comun.

 Cei doi actori sunt tipuri contrastante, bine alese. Gian Maria Volonte este interpretul unui erou popular, de legenda…            
Sursa:Cinemaro
 de rebelilor. Tanar, elegant, tacut, Bill reuseste sa le castige increderea tuturor, macinand incet si precis banda. Nimeni nu banuieste ca scopul sau este sa ajunga la general, conducatorul rebelilor, pe capul caruia se pusese o recompensa. O relaţie ciudată dintre doi prieteni, care însă este dezvoltată cu fineţe, cu o undă de imprevizibil, aşa încât povestea lor te face să fii în aşteptarea unor întâmplări ieşite din comun. Cei doi actori sunt tipuri contrastante, bine alese. Gian Maria Volonte este interpretul unui erou popular, de legendă…            

Niciun comentariu: