joi, 5 ianuarie 2017

Rusia introduce vize electronice

Rusia introduce un nou tip de vize – electronice. Anunțul a fost făcut de către prim-ministrul Federației Ruse, Dmitri Medvedev, în cadrul ședinței Guvernului. „Cetățenii străini vor putea...


 
Rusia introduce un nou tip de vize – electronice. Anunțul a fost făcut de către prim-ministrul Federației Ruse, Dmitri Medvedev, în cadrul ședinței Guvernului.
„Cetățenii străini vor putea perfecta mai repede vize simple unice pentru o perioadă de ședere în Rusia de pînă la opt zile. Pentru aceasta va fi disponibilă viza în format electronic, ceea ce este, deocamdată, o modalitate unică pentru țara noastră”, a spus Dmitri Medvedev.
De posibilitatea unei intrări simplificate pe teritoriul Federației Ruse vor beneficia cetățenii străini care vor intră în țara noastră prin portul liber Vladivostok. Se presupune că viza electronică va fi valabilă timp de 30 de zile de la data înregistrării, termenul de ședere pe teritoriul portului liber fiind de cel mult 8 zile. Pentru a obține documentul, cetățenii străini urmează să completeze o cerere pe site-ul MAE al Rusiei cu 4 zile înainte de la data planificată a sosirii.
Potrivit ministrului pentru Dezvoltarea Orientului Îndepărtat, Alexandr Galușka, viza electronică va fi acceptată în toate cele cinci ținuturi în care este valabil regimul portului liber – Primorie, Habarovsk, Sahalin, Ciukotka și Kamceatka...citeste mai departe

Sursa:Breaking News
Data:5.01.2017

Niciun comentariu: