marți, 14 februarie 2017

Germania: refugiat pakistanez pus 20 de luni, în perioada de probă pentru violul unei fetite de șase aniPublicat pe 14 februarie 2017

Un tribunal din Berlin a condamnat un refugiat pakistanez, care a fost acuzat ca a violat o fetiță în vârstă de șase ani într-un adăpost de refugiați până la 20 de luni perioada de probă, în capitala germană, marți.
Cazul de viol a avut loc în toamna anului 2016 într-un adăpost de refugiați din Moabit Berlin și a luat o întorsătură tragică, după ce poliția a ajuns sa aresteze inculpatului.
 Tatăl victimei a încercat să-l omoare pe pretinsul inculpat cu un cuțit, după arestarea sa. Poliția a deschis focul atunci când tatăl în vârstă de 29 de ani, s-au grabit spre mașină de poliție unde inculpatul era în cătușe,scena terminandu-se uciderea tatălui.

SOT, Lisa Jani, purtătorul de cuvânt al instanțelor penale Berlin (germană): "Inculpatul este acuzat de agresiune sexuală a unei fete în vârstă de șase ani Scena a avut loc în incinta adăpostului de refugiat în Kruppstraße Inculpatul este un pakistanez.. refugiat, în timp ce copilul este din Irak. în cazul în care situația a apărut o agitație a început în rândul locuitorilor din adăpost. poliţia s-au alarmat. în timpul arestării inculpatului un accident tragic sa întâmplat. tatal fetei ..a fost împușcat mortal. "

SOT, purtătorul de cuvânt Lisa Jani de la Berlin instanțele penale (în germană): "Inculpatul se pretinde a fi ademenit fata la un loc absent, folosind telefonul său După ce se pretinde că el a molestat-o.".

Niciun comentariu: