sâmbătă, 11 februarie 2017

Jack Nicholson se intoarce pe marele ecran


Los Angeles (AFP) -
Legenda filmului Jack Nicholson este de așteptat să se întoarcă pe marele ecran, de pe care a fost absent din 2010, jucând în remake-ul "Toni Erdmann," drama germană în cursa pentru Oscar, a susținut miercuri, mass-media din SUA.

Studioul Paramount Pictures a cumparat drepturile de ecranizare Maren Ade, favorit pentru premiul Oscar pentru cel mai bun film strain, actorul și vedeta de 79 de ani, cunoscut pentru sprancene arcuite, zambetul lui carnivoră și magnetismul ei ecranul ar trebui să-i dea replica lui Kristen Wiig, spune Variety.

Adam McKay, care a regizat "The Big Short: jaful secolului" (2015), va produce filmul alături de Kristen Wiig și actorul comic Will Ferrell, adaugă Hollywood Reporter.

Jack Nicholson a avut ideea de remake-ului și s-a adresat companiei Paramount, care i-a dat unda verde, imediat.

"Toni Erdmann," , spune relația dulce-amar al unui tată care se duce să se intalneasca cu fiica sa dependenta de muncă.

Nicholson, care a jucat in peste 60 de filme de lung metraj și a primit trei Oscaruri ( "la fel de bun ca acesta devine," "Terms of Endearment" și " Zbor deasupra unui cuib de cuci"), a fost de absent pe ecrane pana la filmul "Cum să știu", lansat în 2010, unde a jucat alaturi de Reese Witherspoon și Paul Rudd. Din momentul acela a fost considerat ca un actor in retragere.

Actorul carismatic si-a făcut debutul pe ecran in "The Cry Baby, Killer" (1958), produs de Roger Corwan, apoi, în imposibilitatea de a găsi roluri în altă parte, el a apelat aproape exclusiv la producătorul de filme B, în urmatorii zece ani...citeste mai departe

Sursa:France24.com

Data:9 feb 2017

Niciun comentariu: