duminică, 5 februarie 2017

Statele Unite ale Americii: Corul rus Slavyanka din San Francisco comemoreaza victimele accidentului avionului Tu-154Ruptly TV

Publicat pe 04 februarie 2017

Vineri, la Steaua Bisericii Mării din San Francisco, a avut loc un concert de muzică corala pentru a onora victimele avionului Tu-154 care sa prăbușit în Marea Neagră la sfârșitul anului trecut.

Pe 25 decembrie 2016 si-au pierdut viața 92 de persoane, inclusiv 64 de membri ai faimosului cor Alexandrov al armatei ruse.
Programul a inclus un spectacol sustinut de corul rus Slavyanka, Corul Catedralei Sf Fecioare, Corul Bisericii Tuturor Sfinților ruși din Burlingame, precum Corul Diakonia din San Francisco. Concertul a fost deschis publicului și a fost în mod gratuit.

Regizorului Paul Andrews a declarat: "scopul este într-adevăr pentru a mediatiza pierderea familiilor, pentru a le spune că ne gândim la ele, că împărtășim asta, ne întrista cu ei si sarbatorim, de asemenea, această moștenire enormă cu acest lucru cor glorios  și la ceea ce a dat corul lumii timp de nouă decenii ".

Niciun comentariu: