luni, 24 aprilie 2017

Brazilia.Femeile cu statura mica prezinta haine facute pentru formele si siluetele lor.Publicat pe 23 aprilie. 2017

Duminica,modele de toate formele și dimensiunile au prezentat parada anuala a designerului de moda Carina Cassusceli sub titlu „Moda em Baixa“ sau „Moda este slaba“ în Rio de Janeiro,.

 Linia de focalizare este  îmbrăcăminte pentru femei suferinde de nanism cu statura mica.

SOT, Carina Cassusceli, designer (portugheză). "„A le esta Baixa Moda" este un proiect de moda care vede diferențele corpurilor Deci, cand se defileaza pe podium putem vedea  femei mici , o diversitate de femei, femei grase, femei înalte, femeile în vârstă, copii, moda, care nu are gen. Noi avem transexuali, așa că atunci când vedeți „em moda Baixa“ vezi o gamă largă de ființe umane minunate. "
SOT, Maria de Souza Kenia, modelul (portugheza): „Am vrut să arăt ceva,  ca o femeie și ca cineva cu o deficiență, poate participa la un spectacol de modă și prezența mea este marcanta si cred că acest lucru este atât de mare ..

SOT, Kenia Maria de Souza, modelul (portugheză): „Ideea este că se stimulează stima de sine, pentru a vedea că putem fi parte din această lume, a lumei modei in care totul este destul de selectiv intrucat se aleg oameni  albi . înalti și subțiri Deci asta e modul în care vom vedea, și [proiectul] a rupt toate barierele, arătând că nu este așa ;. oricine poate ajunge pe podium "

Niciun comentariu: