marți, 9 mai 2017

Coreea de Sud: Președintele prezidențial, Moon Jae-in, a votat la o sectie din SeulRuptly TV
Publicat pe 8 mai 2017

Marti,candidatul din partea candidatului, Moon Jae-in, și-a exprimat votul la sectia de votare de la școală Hongeun, în cartierul său din Seul, Hongeun-dong, una din sectiile de votare deschise în toată țara pentru alegerile prezidențiale din Coreea de Sud.
Zeci de susținători ai Partidului Democrat din Coreea au așteptat în afara secției de votare să îl întâmpine pe domnul Moon.
 Suporterii au salutat și au făcut poze cu candidatul în timp ce încerca să intre în secția de votare. După votare, Moon Jae-in și-a exprimat speranța pentru un rezultat bun într-un discurs scurt de presă spunând că a vrut să "facă o țară solidă, bine stabilită". Rezultatele alegerilor vor fi anunțate în jurul valorii de miezul nopții.

SOT, Moon Jae-in, candidatul la președinție (coreeană): "Am făcut o campanie cu partidul meu și cu disperare, vreau să fac o țară solidă care să fie bine stabilită, m-am simțit emoționat pentru cei care au vrut să vadă din nou Coreea. Să mulțumesc tuturor cetățenilor din Coreea care au muncit din greu pentru această schimbare politică ".

SOT, Shin Young-sook, alegător (coreean): "Sper că cineva va conduce bine această națiune, astfel încât copiii noștri să poată trăi cu speranță. Cheia pentru mine era să aleg o persoană care să guverneze cel mai bine națiunea".
SOT, Jeon Seung-min, alegător (coreean): "Mulți coreeni se confruntă cu o mare cantitate de durere. Oricine devine ales în seara asta, sper să văd integrarea societății și a Coreei să devină o țară mai bună. Oricine va deveni noul președinte, va lucra pentru egalitate și integrare politică în societate "

Niciun comentariu: