luni, 12 iunie 2017

Jurnal de calatorii. Dorian Gray Restaurant, Moscova




Publicat pe 11 iun. 2017Meniul restaurantului italian „Dorian Gray“ este o combinație a competentelor a trei bucătari din sudul Italiei: Zhdankarlo Viola Spartak Salerno și Vittorio Grasso, în istoria restaurantului de la începutul anului 1993.
Fiecare fel de mâncare a creat - o capodoperă mică, o adevărată operă de artă culinară.

Giancarlo Viola - primul bucătar italian în URSS.
In ceea ce priveste bucataria, „Dorian Gray“ este obligatoriu farmecul  toscan și tiramisu minunat, preparat dupa retetele bunicii  de la mijlocul secolului XX.
. Spartaco Salerno  de loc  este de pe tarmul orasului Palermo, prin urmare, nu este surprinzătorare  nici o combinatie de mâncare cu pește în sare.
 Faimoasa bucătărie a Vittorio Grasso,  combină Sicilia moderna și tradiționala. Dovada acestui fapt, este spumantului  tort de ciocolata Raguzanna Rossini. Dulce Italia.

Dorian Gray 
Restaurant sau cafenea
Adresă: Kadashevskaya nab., 6, Moskva, Rusia, 119180
Program:
Deschis astăzi · 12–00
Russia Day poate afecta acest program
luni
(Russia Day)
12–00
Programul poate să difere
marți12–00
miercuri12–00
joi12–00
vineri12–00
sâmbătă12–00
duminică12–00
Sugerați o modificare
 

. .

Niciun comentariu: