joi, 8 iunie 2017

Mercedes are un nou ambasador de marcă în România: Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG GLE 43 Coupe

 
Simona Halep, cea mai valoroasă jucătoare de tenis din România, a devenit ambasadorul Mercedes și va conduce mai multe modele ale constructorului german. Primul dintre ele este un Mercedes-AMG GLE 43 Coupe.
Mercedes-Benz a anunțat semnarea unui parteneriat pe termen lung cu Simona Halep, care în prezent este cea mai valoroasă jucătoare de tenis din România și ocupă locul 5 în clasamentul WTA.
Halep devine astfel ambasadorul mărcii Mercedes și marchează debutul campaniei prin care constructorul german aniversează 50 de existență pentru divizia de performanță AMG. Ca parte a noului parteneriat, Halep va conduce mai multe modele de performanță AMG, iar pentru prima parte a anului 2017 a ales un Mercedes AMG GLE 43 Coupe.
"Suntem încântați să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela 'driving performance' și a excelenței AMG. Atât Mercedes-Benz România, cât și Simona Halep au un scop comun, să fim cei mai buni, iar în acest sens suntem încântați să anunțăm noul parteneriat", a precizat Philipp Hagenburger, CEO Mercedes-Benz România...citeste mai departe

Sursa:Automarket
Data:21 martie 2017

Niciun comentariu: