marți, 20 iunie 2017

Norvegia: Astronautul Terry Virts se întoarce în spațiu prin VR (Virtual Reality) la StarmusPublicat pe 19 iun. 2017

  Astronautul NASA, Terry Virts, a reflectat asupra posibilităților tehnologiei virtuale (VR) în viitorul spațiu-călătorii, într-un interviu exclusiv pe marginea festivalului Starmus din Trondheim, luni.

 "Componenta fiziologică a vieții spațiale este cea mai importantă componentă", a spus Virts, observând că "psihologii ruși au înțeles asta cu adevărat. Ne-ar trimite sunete de pe Pământ cum ar fi păsările sau ploaia sau o cafenea aglomerată". "

Aceste lucruri mici erau cu adevărat importante, iar utilizarea VR ar fi foarte bună pentru un echipaj cu o misiune de lungă durată", a explicat Virts.

 Cosmonautul rus Andrei Borisenko a fost prezent, de asemenea, cu Virts și cele două amintiri comune de la expeditiile lor din spațiu.

 Cel de-al patrulea festival internațional Starmus, care sărbătorește astronomia, explorarea spațiului, chimia, fizica, arta și medicina, se va desfășura în perioada 18 iunie-23 iunie la Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie din Trondheim. Norvegia: Astronautul Terry Virts se întoarce în spațiu prin VR la Starmus

Niciun comentariu: