vineri, 23 iunie 2017

Siria: Familia pilotului doborat de coaliția condusă de SUA vorbește * EXCLUSIV
Publicat pe 21 iun. 2017

Membrii familiei colonelului pilot pilot, Ali Fahd, a cărui aeronavă a fost doborata luni de forțele de coaliție conduse de SUA , a oferit un interviu exclusiv în Salamiyah, provincia Hama, miercuri, în cadrul căruia au realata despre ceea ce știu până acum despre ruda lor lipsă.

SOT, Mohyyddin Fahd, vărul pilotului Ali Fahd (în limba arabă): "Sunt vărul pilotului Ali Fahd, desigur că el este pilotul coaliției care și-a țintit ieri aeronava în localitatea Raqqa, aproape de satul Jaydeen.
 Am auzit ca după 24 de ore bărbații armatei l-au salvat, am auzit că este într-un spital și am știut că este într-un spital kurd, lucrurile nu sunt clare și nu știm unde este și nici nu știm ce destin are.
 A cerut până acum toate țările arabe și străine care stau în Siria și iubesc Siria și Rusia în același timp să se îngrijească de pilotul colonel-locotenent Ali Fahd, înainte de a fi doborat de coaliție,el execută o operațiune de a distruge  sediul organizației teroriste ISIS din Raqqa, în plus  distrugerea unui convoi de 9 mașini pick-up cu arme grele și ușoare, unde 3 ofițeri israelieni au murit în acest convoi.

Coordonarea coaliției impotriva pilotului demonstrează că [ Coaliția] și ISIS sunt aceleași, mai mult e este o mare cooperare israeliană în această problemă. Ne-am gândit altfel la coaliție, că intenționează să elibereze terenul și să îl purifice complet de murdăria terorismului, dar sa dovedit contrariul. Mulțumesc foarte mult."

SOT, Ali Fahd, unchiul pilotului Ali Fahd (în limba arabă): "Eu, în calitate de cetățean sirian, m-aș întreba: au venit forțele Coaliției în Siria pentru a eradica ISIS sau pentru al proteja? Protejează ISIS de toate comportamentele pe care le manifestă, de-a lungul țintirii forțelor siriene din Tanf și de a dobora avioanele siriene care nu reuseau ISIS, nici trupele americane sau kurde, nici statul american. Trebuie să ne protejăm, [aeronava] nu a fost doborata într-un cer american Ne protejează cerul interzis pentru noi Protejează pământul nostru de noi? Suntem bărbații [ai cerului și a pământului.]

 Răspunde coalițiea și Forțele americane pentru viata locotenentului colonel Ali Fahd Safety, care vizează ISIS, care nu vizează nicio altă parte. Cel care dorește să vizeze ISIS nu ar fi vizat un avion sirian, ci trebuie să coopereze cu Siria și forțele siriene pentru acest motiv, Cu toate acestea, cooperarea [cu Siria] este un indiciu [ Coaliția] apără ISIS, deoarece SUA și forțele de coaliție au creat ISIS ".
SOT, Fayez Fahd, unchiul pilotului Ali Fahd (în limba arabă): "Sunt o rudă a locotenentului colonel pilot Ali Fahd. Noi, în Siria și în orașul Salamyya, condamnăm coaliția SUA, care este aliat ISIS, inamicul [ ] Salutăm armata siriană și salutăm forțele aliate rusești de a sta în picioare cu Siria în timpul acestei tulburări. Dar noi, Familia Fahd, dorim să cunoaștem soarta acestui pilot și unde este Acum, pentru că copiii lui, soția lui și frații săi sunt îngrijorați, unde este acum? Nimeni nu știe soarta acestui pilot, știam că avionul a fost doborat în Siria, aproape de orașul sirian Raqqa,

 [Avionul] a fost doborat intr-un taram sirian, nu pe un pamant american. "

SOT, Zahra, matusa pilotului Ali Fahd (in limba araba): "Sunt matusa pilotului Ali Fahd, condamnand Coalitia SUA in Siria impotriva lui Ali Fahd, pentru ca a facut toate actiunile sale eroice pentru a-și proteja țara și oamenii ".

SOT, Hala Fahd, vărul pilotului Ali Fahd (în limba arabă): "Îl iubesc pe pilotul Ali pentru că ne protejează, vrea să-i omoare pe cei din ISIS și îi uraste".

SOT, Hazem Fahd, vărul pilotului Ali Fahd (în limba arabă): "Îl iubesc pe pilotul Ali, ne protejează, se luptă cu ISIS și cu teroriștii, îl vrem înapoi".

Niciun comentariu: