duminică, 9 iulie 2017

Cainele meu, Skip (2000)Warner Bros.
Publicat pe 8 iul. 2014

Cine spune că cei mai buni prieteni trebuie să fie oameni? Nu este Willie Morris (Frankie Muniz), care primește un terrier talentat numit Skip pentru ziua lui de naștere. Cu ajutorul remarcabil și neconvențional al lui Skip, Willie și Skip devin buni în prieteni, se încurcă cu nebunii și chiar câștigă afecțiunile celei mai frumoase fete din școală. Strălucind cu căldură și umor, "The Dog Skip" dezlănțuie o poveste care va face ca întreaga familie să stea în picioare și să ceară mai mult!
Sinopsis My Dog Skip

Willie Morris este un baietel dintr-un mic oras din Mississipi, un baietel foarte timid care nu-si poate face prieteni. Ignorat de colegii de scoala si stanjenit de prezenta fetelor, Willie se izoleaza total. Mama lui este singura care incearca sa-l scoata din aceasta stare. Cand fiul ei implineste noua ani, ea ii daruieste un pui de terrier pe care, incantat la culme, baietelul il boteaza Skip.
Catelul ii va schimba total viata baietelului, il va ajuta sa intre in gratiile lui Rivers, cea mai draguta fata din scoala si tot zvarluga de catel ii da o mana de ajutor atunci cand cativa baieti il provoaca pe Willie la o partida de fotbal. Ba mai mult, Willie devine foarte repede cel mai simpatizat baiat din scoala.
Cu toate acestea, prietenia lor nu este lipsita de momente dificile. Intr-o zi, suparat ca la meciul sau nu si-a facut aparitia cel mai bun prieten al sau, Willie se razbuna pe Skip. Acesta dispare si pana cand reuseste sa-l gaseasca, Willie traieste cosmarul vietii lui. Atunci cand il gaseste totusi, baiatul invata cateva lectii pretioase despre iertare, prietenie si omenie.

Sursa:CineMagia.ro

Niciun comentariu: