duminică, 9 iulie 2017

Paramore – 26 *First Live Performance* – Live at Cirkus Arena in Stockholm, Sweden — Tour Oneparamore/слот russia
Publicat pe 8 iul. 2017
• twitter.com/ParamoreFansRus
• Vk.com/paramorefans

Paramore este o formație de muzică rock din Statele Unite ale Americii, fondată în anul 2004. Albumul de debut al grupului, All We Know Is Falling, a început să fie comercializat în iunie, 2005 și a avut un impact nesemnificativ asupra industriei muzicale. Cel de-al doilea disc, Riot!, a fost lansat în iunie, 2007 a fost comercializat în peste 2 milioane de exemplare pe plan internațional.
 
Formarea (2003 - 2005)

În anul 2003, când viitoarea cântăreață a grupului, Hayley Nichole Williams, avea 14 ani aceasta i-a întâlnit în timp ce urma cursurile unei școli private pe frații Josh și Zac Farro, alături de care ulterior avea să creeze formația actuală.
 În timpul adolescenței, Williams a cântat alături de basistul Jeremy Davis într-o formație de muzică funk numită the Factory.
 În paralel, Williams a urmat lecții de canto alături de Brett Manning, iar frații Farro cântau într-un grup. Prima componență a trupei era alcătuită din frații Farro și Jeremy Davis. Aceștia erau împotriva poziției de cântăreață principală pe care a preluat-o Hayley Williams, dar datorită prieteniei care îi lega, cei patru au început să creeze cântece.


Formația a adoptat numele Paramore încă din perioada în care cântau în garajele caselor. Cuvântul derivă de la sintagma "paramour” (care are în limba engleză sensul de "admirator secret”)...citeste mai departe
Sursa:Wikipedia

Niciun comentariu: