duminică, 30 iulie 2017

Twenty One Pilots:Pe 12 noiembrie 2012, videoclipul oficial pentru "Holding on to You" a fost lansat pe YouTube.Twenty One Pilots este un grup muzical format din două persoane care provin din Columbus, Ohio. Trupa a fost fondată în 2009 de către Tyler Joseph, împreună cu foștii membri Nick Thomas și Chris Salih, și în prezent este formată din vocalistul Tyler Joseph și toboșarul Josh Dun.

 Au scos pe piață două albume, Twenty One Pilots în 2009 și Regional at Best în 2011, înainte de a fi semnat de către Fueled By Ramen în 2012.

 În 2013, au lansat albumul lor de debut, Vessel cu Fueled by Ramen.

 Al doilea lor album semnat, Blurryface, a fost lansat pe 15 mai 2015, prin aceeași casa de discuri.

Trupa s-a format în 2009, în Columbus, Ohio, de prieteni de colegiu, Tyler Joseph, Nick Thomas și Chris Salih. Tyler a venit cu numele trupei, în timp ce studia All My Sons de Arthur Miller, o piesă despre un om care trebuie să decidă ce este mai bine pentru familia lui, după ce cauzează moartea a 21 de piloți în timpul celui de-al doilea Război Mondial pentru că el intenționat le-a trimis piese defecte pentru binele său de afaceri.

  Tyler explică faptul că această poveste de dilemă morală a fost sursa de inspirație pentru numele trupei
................................................................................................................................................................
Grupul are în prezent primul lor hit la radio din America, "Holding on to You", care a ajuns pe locul 11 în Billboard Alternative Songs chart; în plus, single-uri precum "Guns for Hands"și "Lovely" a ajuns la numarul 21 și numarul 67, respectiv, în Japonia Hot 100.

Twenty One Pilots pe scena în 2012

Pe 12 noiembrie 2012, videoclipul oficial pentru "Holding on to You" a fost lansat pe YouTube Wikipedia

Niciun comentariu: