vineri, 25 mai 2018

3 feb 2015 De pe blog: Debut Billy Crystal:"Am jucat un soldat de jucarie,intr-o lada de gunoi"Actorul american Billy Crystal vorbeşte despre începuturile carierei sale, într-un  articol din New York Times, povestind că şi-a început cariera la Teatrul La MaMa, în două spectacole regizate de Andrei Şerban, „Ubu Roi” and “Arden of Faversham“ în 1970.
Billy Crystal si-a făurit o carierã prolificã în industria divertismentului, descoperind reteta succesului atât în fata camerelor de luat vederi - în calitate de interpret - cât si în culise în calitate de scenarist, regizor si producător. "Am jucat un  soldat de jucărie, într-o ladă de gunoi", îşi aminteşte actorul într-un articol din New York Times, despre începuturile carierei sale de la Teatrul La MaMa, în două spectacole de-ale regizorului Andrei Şerban, "Ubu Roi" şi "Arden of Faversham".
 
Cunoscutul teatru experimental new-yorkez „La MaMa” e considerat drept locul de unde a început “revoluţia” teatrului mondial din secolul XX.citeste mai departe

Sursa:Adevarul
Data:8 noiembrie 2013


VIDEO:Katz's Delicatessen - in "When Harry Met Sally"

"Când Harry a cunoscut-o pe Sally"- "When Harry Met Sally" (1989)
Sinopsis film
Apreciatul regizor Rob Reiner ( The Princess Bride) va ofera aceasta comedie clasica romantica, “exploziv de amuzanta” ( Newsweek), avandu-i în rolurile principale pe Billy Crystal si Meg Ryan. Una dintre cele mai îndragite povesti de dragoste ale tuturor timpurilor, “Cand Harry o întalneste pe Sally” este un film care “scanteiaza de inteligenta si umor” ( Boxoffice), prezentand “genul de adevar despre relatii care nu a mai aparut în filme pana acum” ( New York)… si nici de la momentul respectiv încoace!

Sexul e întotdeauna un obstacol în calea prieteniei dintre barbati si femei. Sau cel putin asta crede Harry Burns (Crystal)citeste mai departe

Sursa:Cinemagia.ro

Niciun comentariu: