luni, 14 mai 2018

TERMINATOR 2 -ZIUA JUDECATII 1991Italia Videos Box
Publicat pe 14 mai 2018


Terminatorul 2 - Ziua Judecății
http://www.eaglepictures.com/home-ent...

PLOT
Los Angeles, 1994. Terminatorul 2 este o cursă și o luptă împotriva timpului. Evenimentele din filmul precedent par să fie repetate, dar în curând descoperim că, la zece ani după primul episod, a avut loc o inversare completă a rolurilor: modelul T-1000, perfecționat și chiar mai mortal, este un tânăr cyborg care trebuie sa ucida viitorul lider al rezistenței umane, în timp ce "vechea" T-800 trebuie să o protejeze.
Terminatorul 2: Ziua Judecății (Terminator 2: Judgment Day), abreviat și ca T2, este un film science fiction/acțiune din 1991 regizat, co-scris și co-produs de James Cameron. Din distribuție fac parte Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong and Robert Patrick.

Terminatorul 2: Ziua Judecății
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

 Povestea începe la zece ani după evenimentele din Terminatorul, și o urmărește pe Sarah Connor, fiul ei de zece ani John, și un protector din viitor (ca și in primul film), încercând să prevină Ziua Judecății, o zi din viitor când mașinile vor începe exterminarea rasei umane...citeste mai departe pe Wikipedia

Sursa:Wikipedia

Niciun comentariu: