duminică, 29 mai 2016

Scene șocante la zoo! Un băiețel de 4 ani a căzut în cușca unei gorile. Animalul a fost împușcat (VIDEO)Momente şocante la o grădină zoologică din SUA! O gorilă a fost împuşcată după ce un băieţel de 4 ani a căzut în ţarcul animalului. Directorul grădinii spune că a fost o decizie tragică, dar corectă, deoarece i-a salvat viaţa copilului, transmite B1TV.
Deşi nu sunt cunoscute toate circumstanţele, reprezentatii grădinii zoologice cred că băieţelul de patru ani a sărit una dintre barierele de siguranţă, iar apoi a căzut în şanţul din cuşca gorilei. Cert este că micuţul a stat mai bine de 10 minute în apropierea animalului.
Vizitatorii au asistat neputincioşi la scenele care s-au desfăşurat: gorila, în vîrstă de 17 ani, a început să târască copilul prin apă. Deşi animalul părea mai degrabă curios decât violent, oamenii s-au îngrijorat, au ţipat şi au cerut ajutorul îngrijitorilor.

Scene șocante la zoo
Pentru a fi siguri că băieţelul nu va păţi nimic, cei de la grădina zoologică au ales să împuşte gorila. "A fost o decizie tragică, dar una corecta, pentru ca i-a salvat viaţa copilului" a declarat directorul grădinii zoologice, citat de Daily Mail. Bărbatul a mai spus că deşi nu părea agresivă, gorila este un animal puternic, care l-ar fi putu răni cu uşurinţă pe micuţ.
Gorila ucisă, Harambe, s-a născut în captivitate, în Texas. A fost mutată la grădina zoologică din Cincinnati în anul 2014. Autorităţile doreau să o includă într-un program de înmulţire a gorilelor

[cititi articolul complet în B1 Tv]

Cincinnati
Oraș în Ohio


Cincinnati este un oraș și sediul comitatului Hamilton din statul Ohio, Statele Unite ale Americii. Este situat de-a lungul râului Ohio. WikipediaMeteo: 29 °C, vânt dinspre S cu 16 km/h, umiditate de 56 %


Ora locală: duminică 16:24


Populaţie: 297.517 (2013)