miercuri, 9 ianuarie 2019

6 sept.2012 De pe blog:Eroul din "Gladiatorul",Russell Crowe se pregateste pentru rolul de profet.Ampla producţie a lui Darren Aronofsky, Noah, s-a mutat recent în Long Island, Statele Unite, de unde publicaţia National Enquirer a aflat cum încearcă protagonistul acesteia, actorul Russell Crowe, să intre cât mai bine în rolul legendarului profet.

Potrivit sursei citate, starul refuză să facă duş, pentru a obţine o înfăţişare cât mai apropiată de cea pe care se presupune că o avea Noe în timpurile străvechi. „Experimentează viaţa fără luxul de a face duş, pentru a afişa un look cât mai dur, cât mai hotărât, lucru la care a apelat şi la filmările Gladiatorului”.

„Trebuie să arate precum un om foarte bătrân, dezolant chiar, pentru acest film, însă nu i-aş recomanda nimănui să inspire când trece pe lângă el. Duhneşte!”, a continuat sursa. Pentru a fi şi mai convingător, actorul a câştigat în greutate aproape şapte kilograme, lucru despre care apropiaţii producţiei susţin că nu este deloc de ajutor în ceea ce priveşte problema igienei personale.

„Toate acestea se combină pentru a crea un fel de potpourri al mizeriei, iar toată lumea numără zilele până la finalizarea proiectului”, a mai adăugat sursa.

Data:6 septembrie 2012
Sursa:CineMagia.ro

Niciun comentariu: