vineri, 25 ianuarie 2019

Un "vechi prieten" a lui Trump a fost pus sub acuzatie în ancheta rusă

AFP / Arhive / Eduardo Munoz Alvarez
Roger Stone, vechi prieten și consilier al lui Donald Trump face o declarație pentru mass-media după o întâlnire cu Donald Trump în 6 decembrie 2016 la Trump Tower din New York
 
 
 
Roger Stone, „vechi prieten“ și vechi consilier Donald Trump, a fost arestat și acuzat vineri în investigarea suspiciunilor de coluziune între echipa de campanie miliardarului republican și Moscova, și eliberat pe cauțiune.

La ieșirea din tribunal, omul de 66 de ani au spus că va pleda "nevinovat" la ceea ce a numit "acuzații politice".

Stone este acuzată că a mințit despre relațiile sale cu WikiLeaks, organizația care a publicat e-mailuri hackate  de la Hillary Clinton.

Comentând cu privire la condițiile arestării consilierului său, înainte de zori, filmata de CNN, președintele american a răspuns cu un tweet furios denunțând din nou „vânătoarea de vrăjitoare“, proiectat de el și anturajul său spunând că „traficanți "ființele umane au fost tratati mai bine".

Strateg politic și consilier din umbra a liderilor republicani, dl Stone este ultimul apropiat al domnului Trump pus sub ancheta de procurorul special, Robert Mueller, care a otravit actualul mandat al presedintelui.

Roger Stone a comparut la sfarsitul diminetii la un tribunal din  Florida citeste mai departe


Sursa:AFP
Data:25 ianuarie 2019