duminică, 20 ianuarie 2019

Yuzuru Hanyu si Naomi Osaka nominalizati la premiile Laureus World Sports Awards

Yuzuru Hanyu este un candidat de frunte pentru câștigarea premiului "Comandarea anului" la premiile Laureus World Sports Awards în luna februarie. | | KYODO KyodoCampionul olimpic de două ori Yuzuru Hanyu și câștigătorea US Open, Naomi Osaka, au fost nominalizati pentru premiere de prestigiu de către Laureus World Sports Awards, a fost anunțat joi.

Hanyu, care a revenit de la un prejudiciu grav al gleznei pentru a deveni primul om care a repetat campionul olimpic la 66 de ani, când a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang în februarie, este un candidat de frunte pentru câștigarea premiului "Comemorarea anului".


Hanyu de 24 de ani, care a câștigat și aurul la Jocurile Olimpice de la Sochi din 2014, este înscris pe listă de Tiger Woods, schiorul Lindsey Vonn, snowboarderii Mark McMorris și Bibian Mentel-Spee și luptătorul Vinesh Phogat.

Osaka, care în septembrie a devenit prima japoneza care a câștigat titlul single Grand Slam, se află în primă poziție pentru a lua premiul pentru premiul Breakthrough of the Year.

Osaka, de 21 de ani, este pe o listă de nominalizări care include motociclistul Ana Carrasco, schiorul Sofia Goggia, alergătorul Jakob Ingebrigtsen, ciclistul Geraint Thomas și sprinterul Briana Williiams.

Câștigătorii vor fi anunțați la o ceremonie de gală în Monte Carlo, Monaco, pe 18 februarie.

Sursa:The Japan Times
Data:18 ianuarie 2019
Niciun comentariu: