sâmbătă, 11 iulie 2015

A trait pe strazi 7 ani si renuntase complet la speranta. Cum arata acest om al strazii dupa ce a fost tuns si barbieritBarbatul fara adapost care a impresionat mii de oameni cu talentul sau, dupa ce a cantat la un pian asezat pe strada, a reusit sa-si schimbe viata dupa ce lumea i-a auzit povestea.

Donald Gould este complet transformat: a fost tuns si barbierit si a reusit sa reia legatura cu fiul sau, cu care nu mai vorbise de ani de zile.
Barbatul, care locuia pana nu demult pe strazi, are 51 de ani si este veteran de marina. El a invatat sa cante la pian inca de cand era copil si si-a continuat studiile muzicale la Universitatea din Michigan. Dupa ce sotia lui a murit, in 1998, viata lui s-a schimbat radical. El a inceput sa consume substante interzise, a devenit dependent si a ajuns sa locuiasca pe strazi.
"Mi-au spus sa ma asez, mi-au spus ce s-a intamplat, ca sotia mea a murit si... pur si simplu m-am pierdut”, a spus el.

In urma cu o saptamana, Donald Gould a gasit un pian in mijlocul strazii si s-a gandit ca poate face niste bani. Si-a pus sapca intoarsa pe pian si a inceput sa cante. Nu s-a asteptat insa nicio secunda ca trecatorii sa fie atat de impresionati.
Timp de cateva minute, el a cantat fara oprire si fara sa se uite in jurul lui. Trecatorii insa au ramas si l-au ascultat, profund impresionati de talentul de care a dat dovada.

Sursa:Stirile ProTV
Data:10 iulie 2015

Niciun comentariu: