joi, 2 iunie 2011

Cluj Napoca:Culturist in scaun cu rotile!Campionul in scaun cu rotile

Am ramas foarte impresionat cînd am găsit pe youtube un filmuleţ cu un fost coleg de şcoală de la Jucu. L-am şi sunat la telefon să-l întreb mai multe chestii despre ceea ce am văzut in acel filmuleţ. M-am bucurat foarte mult cînd am văzut ca şi în scaun cu rotile, la noi in ţara şi mai ales in cluj, se practică sport. Şi nu orice sport ci culturism-ul. Mi-a plăcut şi am rămas foarte surprins că la acea demonstraţie colegul meu Cristian Calotescu facea demonstraţii chiar lîngă acei sportivi – culturişti – sanatoşi. Din spusele lui Cristian C. am inţeles ca a fost promovat pe scena langă de ceilalţi sportivi ai cluj-ului de către domnul Neag Dumitru, susţinător al sportivilor din judeţul Cluj şi nu numai. Acesta organizează anual in oraşul Cluj-Napoca – “Mr. Napoca“. Eu ca om ii mulţumesc că a urcat pe şcena săli sportului acest tînăr în scaun cu rotile. Multă sănătate
Sursa http://zoltybogata.wordpress.com/
VIDEO: Încărcat de în data de 01.06.2011

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!