vineri, 27 mai 2011

Un miliard de lei vechi, bani pentru olimpicii clujeni,premiati!

Elevii şi profesorii clujeni care au obţinut rezultate speciale la olimpiadele naţionale şi internaţionale vor fi premiaţi luni dimineaţa la Colegiul Academic al Universităţii "Babeş-Bolyai".


Premierea o face preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, care premiază un număr de 241 de elevi şi 177 de profesori care au obţinut premii la olimpiade naţionale şi internaţionale în anul şcolar în curs. Aceştia vor primi diplome şi premii în bani, în valoare totală de 56.150 de lei pentru elevi şi de 43.850 de lei pentru profesori, în total 100.000 lei


citeste toata stirea


Vineri, 27 Mai 2011
Sursa: Ziua de Cluj


VIDEO Încărcat de
12 0ctombrie 2010.Cancelarul Germaniei Angela Merkel aflata in vizita la Cluj pentru a i se acorda titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Babes Bolyai.


"Este o onoare deosebită să accept acest titlu. UBB contribuie la răspândirea conceputului unificator european", a spus Merkel.
Cancelarul Germaniei a apreciat caracterul multicultural al universităţii clujene, despre care a afirmat că "este un lucru unic în România".
Merkel a spus că cele trei popoare, român, maghiar, german au "influenţat istoria Transilvaniei în ultimul mileniu, regiunea fiind un spaţiu de multiculturalitate care poate fi un exemplu şi pentru alte zone din Europa". (Romania Libera 12 octombrie 2010)Niciun comentariu: