miercuri, 4 mai 2011

Francezii de la Alstom vor sa fabrice tramvaie in Romania!De ce sa construiesti o fabrica de tramvaie de la zero intr-o tara fara sine?

Gigantul francez Alstom are cateva argumente.Urmareste cu interes piata romaneasca de transport urban si este convins ca Alstom va avea un rol-cheie in transformarea ei.

Chiar daca nu este implicat direct in businessul Alstom din Romania, Gian-Luca Erbacci, directorul operational pentru Europa de Sud, Africa si Orientul Mijlociu al Alstom Transport, stie exact proiectele pe care compania si-ar dori sa le dezvolte aici."Este o piata cu potential si sunt semnale ca vor aparea comenzi pentru achizitiile de tramvaie in mai multe orase", spune executivul italian aflat la Dubai, cu ocazia unui targ international in domeniul transporturilor, citat de MONEY.ro.

Gigantul francez este pregatit sa participe la toate licitatiile anuntate de municipalitatile romane pe segmentul de transport urban si, de ce nu, sa mearga mai departe.Citeste mai multe despre Francezii vor sa investeasca 20 milioane de euro intr-o fabrica de tramvaie in Romania
Sursa Ziare.Com

VIDEO:Polonia. Fabrica Astlom de tramvaie si vagoane de metrou la Katowice

Niciun comentariu: