duminică, 15 noiembrie 2009

Assassin's Creed - Lineage (Part 1),cel mai vizionat joc pe Youtube.

Ubisoft anunta ca primul dintre cele trei episoade ale scurtmetrajului Assassin's Creed: Lineage, care a debutat pe data 27 octombrie pe Youtube, a fost cel mai vizionat film al paginii web, avand peste 1,7 milioane de afisari in 24 de ore.

In ziua lansarii sale primul episod al mini-serialului Assassin's Creed: Lineage, dedicat jocului care urmeaza sa se lanseze a fost si cel mai comentat film de pe Youtube, comunitatea starnind reactiie pozitive.

Trei episoade

Toate cele trei episoade din Assassin's Creed: Lineage vor fi disponibile online pe 13 noiembrie, dupa ce vor fi difuzate si pe posturile de televiziune din mai multe tari.
Dezvoltat de Hybride Technologies, echipa de specialisti in efecte vizuale care au contribuit printre altele la peliculele 300 si Sin City, si de Ubisoft Digital Arts, Assassin's Creed: Lineage combina scenele jucate de actori reali cu grafica computerizata (CGI - computer generated imagery), pentru prezenta premisele jocului Assassin's Creed II.

Scurtmetrajele il au in rol principal pe Giovanni Auditore da Firenze, tatal lui Ezio, personajul principal din nou joc Assassin's Creed II si ofera mai multe informatii despre evenimentele din joc si despre lumea in care se desfasoara actiunea.Rezumat:
Cand ducele de Milano este asasinat,Giovanii Auditore,un Assassin,intra in actiune .Misiunea sa: sa gaseasca vinovatii si sa gaseasca motivatia.
Raspunsurile care le obtine implica familiile cele mai puternice din Italia si toate firele duc la Vatican
De acum inainte,Giovanni care este pe punctul de a afla adevarul,isi va vedea viata pusa in primejdie.
El trebuie sa demaste atat conspiratorii cat si lunga lista a victimelor acestora

Episodul 1.

Florenta in 1476,Giovanni Auditore,un Assassin,lupta sa dejoace un complot. Toate pistele duc la Milano unde uncearca fara succes sa impiedice sangerosul atentat.