luni, 28 martie 2016

Din bărbat a devenit fotomodel de lenjerie intimă! Cum arată acum celebrul fotomodel androgin Andreja Pejic


Celebrul fotomodel androgin Andrej Pejic (22 de ani), care în urmă cu doi ani a suferit o operație de schimbare de sex adoptând prenumele Andreja, a devenit recent fotomodel de lenjerie intimă.

De o frumusețe răpitoare și cu o siluetă impecabilă, Andreja pozează fără nici un fel de reținere în costume de baie sau lenjerie intimă, cu o naturalețe ieșită din comun și multă feminitate, de parcă nu a fost niciodată bărbat, spunând că este mai fericită ca oricând cu alegerea sa. Pejic este primul model transsexual care a apărut în Vogue, în mai 2015, dar și primul model transsexual care a devenit imaginea unei companii de cosmetice. Succesul ei a început încă de pe vremea în care era bărbat – chipul androgin i-a adus notorietate și multe contracte importante, iar designerii au ales-o să defileze pentru ei, atât în haine de bărbat, cât și în ținute feminine.Tânărul bosniac, naturalizat în Australia, a ajuns rapid unul dintre cele mai bine plătite modele…feminine ale lumii, spre el îndreptându-se preferinţele unor mari designeri internaţionali.

 Andrej a fost foarte conştient de mult timp că arată diferit însă asta nu l-a deranjat. A început să fie interesat de machiajul şi de garderoba mamei lui încă de la vârsta de 14 ani şi a beneficiat de sprijinul familiei sale. Acum, mama sa este cel mai înrăit fan, colecţionează toate fotografiile şi articolele în care apare el şi spune că este cea mai frumoasă persoană pe care a văzut-o şi pe care o s-o vadă vreodată în rochie de mireasă.

Sursa:Ziarul Evenimentul
Data:27.03.2016