miercuri, 16 decembrie 2015

900 de scoli din Los Angeles raman inchise, dupa o amenintare cu bomba. Mesajul electronic ar fi fost trimis din Germania

scoli inchise L.A.
Alerta in Los Angeles, dupa o alarma cu bomba, sustin autoritatile. Toata scolile din Los Angeles au fost inchise si aproape 700.000 de elevi au fost rugati sa ramana in case.

UPDATE 21:00 Incidentul a declansat un conflict intre sefii politiei din New York si Los Angeles, dupa ce autoritatile din "Orasul ingerilor" au fost criticate pentru interventia "exagerata".
Seful politiei din Los Angeles a replicat insa ca este "iresponsabil sa critici cand nu de tine depinde viata a un sfert de milion de oameni".
Aceeasi amenintare a fost lansata luni si asupra mai multor scoli din New York, dar autoritatile sustin ca este vorba despre o alerta falsa si ca nu este necesara inchiderea institutiilor de invatamant.
UPDATE 19:15 900 de scoli vor ramane inchise, iar 640.000 de elevi vor sta acasa la Los Angeles, din pricina unei amenintari.
Oficialii au primit o avertizare, referitoare la siguranta elevilor, insa au fost zgarciti cu detaliile. Informatii neoficiale vorbesc despre o alerta cu bomba care ar viza mai multe institutii de invatamant...citeste mai departe

Sursa:Stirile ProTv
Data:15.12.2015

Niciun comentariu: