vineri, 25 decembrie 2015

Cadouri neaşteptate: Bono a colindat în Dublin, iar Andrea Bocelli a ținut un concert improvizat în Times Square din New York (VIDEO)Crăciunul a venit cu cadouri neaşteptate pe străzile din Irlanda şi Statele Unite. Solistul Bono de la U2 şi-a strâns prietenii şi a ieşit la colindat în Dublin, în timp ce Andrea Bocelli a organizat un concert improvizat în Times Square din New York, informează B1 TV. Ambii cântăreţi au donat banii strânşi pentru persoanele fără adăpost.

Colindul lui Bono şi al pritenilor săi a devenit o tradiţie anuală în Dublin. În acest an, solistul de la U2 a fost însoţit de artişti celebri precum Hozier, Ronan Keating sau formaţia The Script. Sute de oameni s-au adunat pe strada Grafton, iar evenimentul a fost transmis în direct şi pe internet. Toţi banii adunaţi au mers la o organizaţie de binefacere.

Un gest asemănător a făcut şi Andrea Bocelli. Tenorul italian a ţinut un concert improvizat în Times Square din New York după ce i s-au povestit condiţiile dure în care trăiesc oamenii fără adăpost de aici.

În doar câteva minute, Andrea Bocelli a strâns peste 500 de dolari, pe care i-a dăruit împreună cu o donaţie personală unei persoane fără adăpost.

Sursa:b1.ro
Data:25.12.2015

Niciun comentariu: