luni, 14 decembrie 2015

Filme dupa cazuri reale -The Hillside Strangler (2004)Le Hillside Strangler este un film din anul 2004,realizat de Chuck Parello si scris de Stephen Johnston,bazat pe istoria adevarata a ucigasilor in serie Kenneth Bianchi jucat de C. Thomas Howell si Angelo Buono interpretat de Nicholas Turturro

La sfarsitul anilor 70, Kenneth Bianchi traieste cu mama sa si este obsedat sa intre in fortele de politie.Intrucat cererea sa este refuzata,mama sa il trimite la Los Angeles pentru a trai cu verisorul sau sadic Angelo Buono.

Kenneth incearca fara succes sa intre in politie dar verisorul sau Angelo ilconvinge sa inceapa o afacere cu prostituate.

Obliga doua fete din Tucson sa faca prostitutie pentru ei,dar concurenta le distruge afacerea si fetele fug cu banii. Frustrati Kenneth si Angelo se hotarasc sa se razbune pe o prostituata si descopera in sugrumarea ei o mare placere.

Cei doi verisori devin dependenti de omucideri, de la prostituate ajungand ulterior la femei celibatare pe care le sugruma pe un deal.
 
 

Niciun comentariu: