sâmbătă, 12 ianuarie 2019

29.09.2018 De pe blog:Tragedie în Indonezia: Sute de morţi şi răniţi, după tsunami-ul provocat de cutremurul de 7,5 grade | FOTO, VIDEO

Sute de oameni au murit, iar alte câteva sute de persoane au fost rănite în urma cutremurului cu magnitudinea de 7,5 grade, produs vineri, în zona insulei Sulawesi din Indonezia, care a provocat un tsunami.

Sursa: Channels Television Twitter
Mai mult de 380 de persoane au fost confirmate decedate după un tsunami declanşat de cutremurul cu magnitudinea de 7,5 grade care a lovit vineri oraşul indonezian Palu de pe insula Sulawesi, au anunţat sâmbătă autorităţile din Indonezia, transmite BBC.
Agenţia de dezastre din Indonezia a declarat că cel puţin 384 de persoane au fost ucise. Mai mult de 350 de oameni au fost răniţi.
"Nu am primit încă rapoarte detaliate, deoarece comunicaţiile sunt tăiate. Multe cadavre au fost găsite de-a lungul ţărmului din cauza tsunami-ului, dar cifrele sunt încă necunoscute", a declarat Sutopo Purwo Nugroho, purtător de cuvânt al agenţiei.


Replicile puternice au continuat în oraşul de coastă sâmbătă dimineaţa, urmate de valuri de până la trei metri înălţime...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:29 septembrie 2018

Niciun comentariu: